Ang. förgrymmade unge...

tack för alla era kommentarer i inlägget "förgrymmade unge".
kanske var det dumt av mig att avreagera mig i bloggen över detta, har lite dåligt samvete nu, men å andra sidan har jag inte lämnat ut några namn så ingen utsatt.
dagispersonalen har tydligen pratat med barnets föräldrar ang. att hon bitit emina. vad mer kan de göra? jag vet faktiskt inte. nu är det upp till föräldrarna att ta tag i detta.
om det är det barnet jag tror är det ett av de äldre på dagis och det känns nästan värre. barnet vet precis vad som är rätt och fel men gör detta ändå. jag kanske har fel, men jag tror jag hade haft lättare att acceptera detta och tycka det var en "olyckshändelse" om det varit ngn av de yngre...
tycker dock det är konstigt att personalen inte ville berätta vem det var....

emina har såklart ont på armen. hon pekar på det och säger - Måla
hon verkar tro att det är färg. lilla stumpan!
hon ville inte alls att jag skulle röra vid det när jag skulle tvätta det ikväll, men efter att ha fått en plåster med Nasse på så tror jag det kändes lite bättre. hon sprang stolt och visade pappa!

pratade med bvc direkt efter jag fått veta och stelkramp är det ingen fara med eftersom hon fått sprutor mot detta. dock sa hon att det är noga med rengöring då dessa sår gärna vill bli infekterade.
så vi ska tvätta med tvål och vatten, torka torrt och täcka såret så det inte kommer in smuts.

jag vet inte, ni kanske tycker jag är löjlig som skriver 2 fulla inlägg om detta, men det känns hemskt i mitt hjärta. ngn har gjort illa min lilla lilla ängel och jag var inte där och skyddade henne! jag vet att jag inte kan vara där jämt, men så känns det i alla fall. klart det hade kännts illa om hon tex trillat också, men då hade det i alla fall inte varit ngn ANNAN som gort detta mot henne...
hon är mitt barn, mitt liv, den enda människan jag verkligen skulle kunna ge mitt liv för så för resten av mitt liv kommer jag vilja skydda henne från de som vill henne illa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar