Helgen som varit

har haft fullt upp hela helgen och därför inte hunnit blogga alls...ledsen för det, men utlovar mycket bättre uppdateringar from imorgon!

i lördags hade vi en lugn, skön och mysig morgon. så underbart med helg när man kan ta det lugnt, äta frukost i lugn och ro, rå om varandra och slippa väcka emina. efter att ha ätit en god frukost bestående av rostade mackor med marmelad och ost (min ätardag) packade vi in oss i bilen för att ranta lite.
var på elgiganten och kikade på mobilen jag vill ha, ny bärbar dator och micro. blev dock inte inköp där. vidare till barnens hus och shoppa en massa nya leksaker till emina. det som inhandlades var:

♥ docksäng med sängkläder
♥ badbalja till dockan
♥ ett set till dockan med blöja, skötbord, tutte, mugg, bestick m.m
♥ kläder till dockan
♥ ryggsäck att ha till dagis, Hello Kitty

efter det vidare till Rusta och handlade micro.
efter det lunch på Max. verkar som att vi börjar ha en liten tradition att äta lunch ute på lördagar. så mysigt. emina älskar det och vi med såklart! =) emina somnade i bilen efter det och vi for hem. medans emina fortsatte vila så fick vi oss lite sol på altanen. underbart! när emina vaknade var vi ute och skottade och gjorde snökakor tills vi for till Waldorf för en underbart god middag.

idag har vi slappat inomhus hela förmiddagen. tråkigt väder...
hade tänkt bege oss mot vårmässan på arcus men precis då emina skulle vila sprack det upp och det blev istället en långpromenad och efter det har vi varit ute hela dagen. låg och pressade på altanen medans emina vilade och jag lovar att det tog ordentligt! något röd just nu, men imorgon är det brunt..härligt med lite färg så man får känna sig vårfräsch!

carro, erik och hugo kom hit på eftermiddagen och vi grillade tillsammans. efter mat och kaffe for de hem och nu har emina somnat och jag ska snöra mig i soffan och njuta av att bara vara! slutkörd efter en hel dag utomhus!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar