Måndag

som ni kanske märkte blev det spontanfest för mig i lördags. hade inte alls planerat ngn fest, men på eftermiddagen på lördagen kände jag bara att jag måste få komma hemifrån lite...andas ut, slappna av. har varit så grymt mycket på jobbet OCH hemma så en liten paus var i sin ordning.
messade becca och kollade vad hon skulle göra. de skulle på fest och jag blev medbjuden så jag hakade på. jag hade 2 timmar på mig innan de skulle komma och hämta upp mig så det blev lite stressigt.
hade en mycket trevlig kväll ute i ersnäs med badtunnebad, öl, tilltugg, surr, allsång, guitar hero m.m. blev dock en ganska tidigt kväll och var hemma redan kring halv två-två.

tack alla för en underbar kväll!!

0-3a3c9a3404ac3f682b45d1f801cbc26a.png


0-62fe33d4377ab3ba0153d8bda8c054e3.png



tanken var att martin och emina skulle fara till stugan och sova där så jag skulle sova hemma helt solo. blev lite ledsen då det kändes som att jag missade alldeles för många timmar med de...även dagen efter då såklart..
när jag kom hem med taxin såg jag att bilen var hemma (reflektarde inte) kommer upp till bron och kira skäller inna jag öppnat dörren. (reflekterar inte) utan jag får panik över att martin glömt kira hemma och att hon varit själv i så många timmar. tills jag kommer in och hör matin hyscha åt kira. DÅ hajjade jag att de var hemma! haha!
överlycklig blev jag i alla fall och fick krypa ner i en varm famn.

söndagen spenderades ute på gården. snart är det bara att så gräset som är kvar. känns skönt, men samtidigt inte som att det är ngn panik. nästa sommar är det klart utomhus och vi kan ha en underbar semester tillsammans!
jag planterade lite blommor i den nya rabatten, la lite kantsten, täckbark, mätte ut den sista grusgången osv...
martin grejjade på med jorden så nu behövs det bara ett lass till.

idag är det 190 knyck på jobbet. vi har redan haft 85 hyresgäster men trots det har det rullat på ganska bra. känner mig lite smårisig, men ändå okej än så länge. behöver nog bara ta igen lite sömn inatt.

blev dåligt med bilder idag, ska försöka bättra mig!

nu kaffe!



Kommentarer
Linda

De var fatiskt dig jag syftade på =)

Super trist att de ska vara så, ska nog behålla den bloggen jag har nu o bara skriva sånt som alla kan ta del av, o öppna en "hemlig" blogg för mina egna känslor o tankar.

De går kanon för Nike, var iofs aldrig orolig.

Hur går de för Emina? Super nyfiken på att se din tatt =)

2009-08-17 @ 20:36:02
URL: http://neoelian.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar