Onsdag

det ekar tomt i kylen hemma och jag sitter och skriver ner lite mat så man i alla fall har en liiiten aning om vad man ska handla. annars brukar jag helt tappa inspirationen när jag kommer till affären och så har jag ingen aning om vad jag egentligen handlat för mat.

idag var det riktigt tungt att fara till jobbet. klarblå himmel och stekande sol och jag ska sitta inne hela dagen...suck..men å andra sidan, jag har ju i alla fall fått vara ledig i 4 veckor (betalt!) så man kanske inte ska klaga?
hörde på radion igår att i Kina har man bara 5 semesterdagar och 70% av kineserna vågar inte ens ta ut de för att de är rädd att be om ledigt...sjukt..kanske man ska uppskatta sin semester lite mer?

för emina går det då hur bra som helst på dagis.
första dagen var hon helt själv och igår hade det varit hon och 2 barn till. de hade dock bara varit till halv två. fick lite ångest då hon var enda barnet som behöver vara på dagis. men ska istället försöka se det positiva med det och tänka hur bra hon har det som får ALL uppmärksamhet av dagidpersonalen.
hon har varit trött om kvällarna vilket är förståeligt då vi inte längre kan ha sovmorgon till halv tio, men hon vänjer sig nog snart.

idag har jag grym rebecca och william abstinens! efter att ha umgåtts en MASSA i 4 veckor så känns det såklart lite tomt och konstigt utan de. därför bjöd jag in mig själv på lunch hemma hos rebecca idag. hon är solo (william är med mommo) så vi hinner surra lite. tyvärr har man ju alldeles för kort lunch, men allt är bättre än inget.

nu väntar jobb...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar