DAN FÖRE DAN...

inte många knop här på jobbet idag..folk har väl annat för sig såklart.
har varit och lunchat med martin, lennart och helena på exotic. skönt att komma iväg en liten sväng. nu är det inte många timmar kvar innan man kan packa ihop och gå hem. ska handla all julmat direkt efter jobbet. vi lär ju inte vara de enda som handlar tyvärr. löning och dagen innan julafton.
sen blir det hem och börja med alla anra bestyr. ska göra julskinkan och köttbullarna, städa och slå in de sista paketen.

igårkväll hann vi i alla fall klä granen tillsammans alla tre. det var riktigt mysigt och emina tyckte det var jätteskoj! självklart blev det sen dans runt granen! emina fick styra låtarna, kommer ju knappt ihåg vad man sjunger runt granen, men emina har järnkoll!

efter dansen la vi alla klappar under granen och det var liiiiiite jobbigt för damen att hålla småfingrarna i styr! tur att det inte är allt för länge tills tomten kommer!

förhoppningsvis hinner vi med det mesta ikväll så vi slipper all stress och hets på självaste julafton. hade varit underbart att för en gångs skull slippa det...

igår blev det inte mycket gjort. sallad från grillen till middag, sen då såklart klä granen och när emina somnat tog jag och kira oss en 1timmes promenad. var perfekt temp att promenera i! och jag var härligt frisk och rosig om kinderna när jag kom in. somnade under täcket i soffan med M.

nu ska jag dricka lite mer hjortronglögg dagen till ära!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar