IT`S FRIDAY!

äntligen! trots att jag blev hemma delar av denna vecka så är fredagen underbart efterlängtad! känns som att det varit så mycket denna vecka och det ska bli underbart med en myskväll hemma med mina fina idag! planen är att baka pepparkakor och bara mysa. kanske blir det idol..

imorgon är det födelsedagsfest hos boman. är grymt taggad. var jätte länge sen jag festade med både boman, becca och martin, så det ska bli riktigt roligt! emina ska vara hos farfar och helena och hon längtar som en galning! jag VILL det! säger hon när jag säger att hon ska dit i helgen. =) då kan man i alla fall lämna henne med lätt hjärta! de ville gärna ha henne redan från idag, men tyvärr, jag har bokat henne då. hihi=)

idag ska jag fara på lunchen och försöka hitta ngt att ha på mig till på lördag. hoppas jag hittar ngt...utan överpris. kanske jag lyckas shoppa ngn julklapp också. får se hur stressigt det blir!

igårkväll var det kalas hos boman. hon bjöd på gofika! och jag ska erkänna att jag var sugen, men jag höll mig! (jag ger mig själv en liten eloge för det) och efter kalaset tog vi brudar en promenad tillsammans. skönt!
vågen tickar neråt för fullt och det gör mig bara mer och mer peppad! underbart! jag hoppas bara det inte tickar uppåt i helgen. det brukar ha en tendens att göra det trots att jag inte syndar ngt...(why?)

nu ska jag pigga upp mig med kaffe!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar