PUH...

nääästan återhämtad efter helgens bravader...födelsedagsfest hos boman och det blev kanske 1 eller 2 glas för mycket. men jag hade roligt så länge det varade i alla fall, om än söndagen gick i trötthetens tecken.

emina blev sjuk i fredags. de ringde från dagis och sa att hon hade hög feber och vad jättehängig...jag ruschade dit och hämtade henne och mycket riktigt var det en slutkörd liten dam som kom hem med mamma...
jag gav henne alvedon och sen slängde vi oss i sofan för mys.
trots hög feber vad hon vid gott mod och var ganska pigg, men när natten kom blev det värre. hon vaknade och trots febernedsättande hade hon över 38 grader i feber..
till slut somnade hon om med mig och sov gott resten av natten.

på lördagen var hon mycket mycket piggare...lite lite feber och inget som märktes annat än med termometern. vi var båda i valet och kvalet om hon skulle få fara till farfar eller inte. men det första hon sa när hon slog upp sina stora blå var:
- ringa farfar! farfar kommer och hämtar mig!
så hur jag än vred och vände på det skulle det sluta med dåligt samvete. hon som längtat så!

det slutade i alla fall med att farfar och helena kom och hämtad henne med löftet om att ringa om hon blev sämre. emina var noga med att tala om för mig när hon skulle åka att jag INTE skulle få följa med. BARA emina. kändes i alla fall lättare i hjärtat när hon så gärna vill fara.
hon blev inte sämre, istället bättre och på söndagen var hon nästan helt frisk.

dock är martin hemma med henne idag. en extra dag hemma gör ingen skada. vill inte riskera att det kommer tillbaka. och pappatid är den bästa medicinen! <3

idag direkt efter jobbet ska jag, becca och william och hämta en träningsmaskin hos beccas mamma som jag ska få låna. yes!! sen ska jag störta hem och mysa med min lilla tjej innan hon ska sussa. och lite senare på kvällen blir det sen antingen promenad eller invigning av maskinen! =)

har haft så otroligt mycket inbokat denna vecka så jag såg all min tid med emina flaxa iväg..ont i magen har jag haft och stressad över detta. hur ska jag få allt att gå ihop?? jag vill vara mammaledig igen!! jag saknar min lilla gumma som jag får se alldeles för sällan nu för tiden...
men nu har jag bokat av en massa så det slutade med att det enda jag har är Lulebodag på fredag och jobbfest efter det. skönt! nu kan jag slappna av och ägna mina kvällar till pepparkaksbakning, lussebullsbakning, julskinke "bakning" och annat julmys.


Kommentarer
Therese Larsson

Visst är det hemskt.... man saknar dessa mamma-dagar nå enormt.. men det bästa är ändå helgerna då man får vara hemma med hela familjen.

Men om jag ska vara helt ärlig så längtade jag efter att jobba och tjäna pengar när jag var hemma med maja... man är aldrig nöjd =) Hoppas att ni har det bra. Ni är underbara människor! Kram.

2009-12-07 @ 15:23:50
Anna

therese: ja jag kände precis likadant! när jag var hemma ville jag jobba. haha=) som du säger, aldrig är man nöjd...suck...=)



åh ni är så fina ni med!! tack för den underbara komplimangen!



kramar!!

2009-12-07 @ 16:12:00
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar