Ännu en sjukling

emina blev sjuk inatt. hon kom över till våran säng inatt och har legat och mojsat in sig nära mig och hon har varit brännhet! kring två gick jag och hämtade nässpray, panodil, saft och febertermometern..
38,4 hade hon och har en normaltemp på 36 så hon hade med andra ord ganska hög feber.
fick till slut i henne lite panodil blandat med saftsoppa och en massa saft. hon var törstig!

var ingen idé att försöka få henne att sova så jag klev upp med henne och så att martin skulle få sova som skulle upp och jobba. var vaken till strax före fem med henne. hon var slut.låg mest bara i soffan och kollade på Lotta på bråkmakargatan. somnade snabbt när vi la oss.
dock vaknade hon igen halv åtta. martin var fortfarande hemma. han hade tänkt stanna hemma med oss idag och hjälpa mig med emina. han förstod nog att jag var slut...
men tyvärr hade han en kurs idag kl nio men han gick i alla fall upp med emina så jag fick sova en timma till innan han skulle åka.

hon är sååå hängig fortfarande emina. och snorig värre. men efter att ha fått lite mer panodil så leker hon nu här bredvid mig. sitter och ritar...

min träningsvärk börjar ge sig till känna nu..mest i magen men även i axlarna.
hoppas det inte blir sååå illa. tanken är att vi ska träna imorgon igen.

nu tvättar vi för fullt här och jag försöket göra den lilla nyttan jag orkar med idag. martin får ta med maxmat hem idag (TUR att de har gi-mat där!!)
blir en slapp innedag idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar