Första dagen på dagis!

åh det gick så bra allt idag! känner mig lättad och glad och ser nu fram emot morgondagens dagisbesök.
skulle egentligen ha tagit en promenad dit men martin lyckades komma ifrån jobbet så han kom och hämtade upp oss och följde med. såklart han ville vara med på denna stora dag!

vi var där i ca. 1 timme och fick se hur allt såg ut och träffa all personal. allt var så mysigt! fantastiska dagisfröknar och jättemysigt litet dagis med egen kock (a) med hemlagad mat.
emina trivdes som fisken i vattnet. busade en massa med både barnen och alla leksaker och brydde sig inte alls om mamma och pappa.
dagispersonalen tyckte hon var väldigt självständig och trodde att denna inskolning kommer gå jätte bra då vi har en sån trygg liten dam.

det var inte så många barn där idag..kanske runt 6 st då många är lediga på måndagar. men vanligtvis kommer de var 14 st med emina inräknad. med åldrar från 1 år - 3 år.

morgonen gick också bra. klev upp halv åtta och trodde nästan vi skulle få stressa då, men jag hann med att städa och dammsuga innan till och med! fast det är klart, har man en sån go o snäll dotter så går nog det allra mesta smidigt.

nu har sassa precis farit hem och emina vilar...blev sen vila idag då hon tjorvade massor när hon skulle lägga sig. det som brukar gå så himla bra och smärtfritt...tror att våran lilla tös hade lite magknip minsann.
ikväll ska martin och en kompis till honom skruva i volvon så vi kanske får igång den snart. nu är det inte långt bort tills vi behöver 2 bilar. så jag skippar träning ikväll och tar mig istället en långprommis efter emina somnat.


Kommentarer
carro

Å vad kul att det gick bra idag! Vad pirrigt! När börjar du jobba? Vi kanske kan träffas i veckan? Vad sägs? Ons el fre skulle passa oss. Ha det!

2009-02-16 @ 15:29:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar