Fredagen den 13:e

ska man våga sig ut idag när den är just fredagen den 13:e? äh, skojjar bara. det skulle väl snarare vara min lyckodag idag om nånting.

dagen startade med att emina vaknade halv sju..lite väl tidigt för min smak men vi har legat kvar länge i sängen och kikat på barnprogram. hon ville inte alls kliva upp! och nu har vi precis ätit frukost här. jag unnade mig en limpmacka idag istället för en sån shake. det var riktigt gott!

dagens planer är att vänta tills syster jossi ringer då hon vaknar. då far vi dit jag och emina och sen far vi allihopa in mot stan. känns skönt att ha lite planer idag och inte bara sitta hemma och mossa. dock har det ju mest vart på grund av sjukdomar men i alla fall.

jag och rebecca for ju och tränade igår. det var riktigt skönt men under gårdagen kände jag träningsvärken från Bodystep passet komma smygande. och idag när jag ska upp ur sängen inser jag att jag knappt kan gå!! mina lår och mina vader känns som att de är ungfär tusen gånger större än vanligt och väldigt stela!
men å andra sidan...i love träningsvärk!!
jag har jobbat hårt för den...

just det. vägde mig imorse och hade gått ner 0,4kg till.
jag är jordens ytligaste och lyckligaste människa just nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar