Oplanerat

blev en lugn förmiddag här hemma idag. men sen kände jag att vi måste ut från huset! mest för eminas skull då det blivit mycket att vara hemma nu när både hon och jag varit sjuka om vartannat. då hon fortfarande är väldigt snorig fick det inte bli några större utsvävningar så planen var att åka förbi farfar och helena en sväng och hälsa på.
helena ringde upp oss och frågade om vi ville äta palt med dom till middag. självklart!
packade in oss alla i bilen och drog iväg. väl där tyckte farfar och helena att eftersom de ändå bara skulle vara hemma hela kvällen så kunde väl jag och martin hitta på ngt tillsammans så kunde emina stanna och sova där.
så så fick det bli!
vi bokade bio och kom nu precis hem från den. såg Benjamin Buttons otroliga liv. riktigt bra film måste jag säga och jag fick till och med gråta en skvätt.

dock önskar jag att emina var hemma nu...vet inte varför det kändes extra jobbigt att lämna henne idag. dels för att hon blev ledsen när vi skulle åka (åkte först kring 20 så hon var trött, grinig o kramig) men också kanske för att jag är lite extra mammig, höll jag på att skriva, men snarare Eminaig (hihi). min separationsångest har verkligen satt igång nu!!
kan inte släppa henne...vill bara pussa och krama på henne heeela tiden. min lilla mysunge!! tänk att vi kunde få en sån skatt i våra liv...
jag kunde aldrig föreställa mig att man kunde älska någon såhär...mitt hjärta går nästan sönder av all kärlek jag har till henne...min underbara fina...
vackerbarn



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar