Söndag

har just lagt emina och skulle egentligen vilja vila själv men jag ska passa på att fixa mig lite.
martin är och kör skoter och jag och emina har hunnit med ett bad och sedan storstädat hela huset. känns underbart nu när allt är rent och snyggt!

klockan tre kommer malin, micke och lova hit o hälsar på. ska bli så roligt! var länge sen vi såg de. så förhoppningsvis är emina utvilad och på glatt humör då.

drömde inatt att jag hade en affär med brad pitt....helt sjukt. (jag vet att det är trist att höra som andras drömmar men jag ska bara dra det lite kort..)
jag minns allt i detalj och jag var sååå kär i honom.
ljög för martin om det när jag kom hem och sen hade jag fått en film skickade på min mobil av brad där han bad mig flytta till honom och lämna allt jag hade här. och jag skulle göra det!
haha. jag berättade det för martin när jag vaknade och han hade också dröm om brad pitt! att han var i stockholm för ngn stor filmvisning..hihi..

hur som helst. nu kan jag som inte riktigt släppa den där drömmen och går omkring och känner mig lite småkär i brad fortfarande. måste nog se ngn film med honom ikväll.... =P


Kommentarer
boman

haha secret crush med brad! yeaaay! mmm... kan vara mysigt att gå omkring å vara lite små in löööv sådär ju efter en vild dröm! =P pöss

2009-02-01 @ 15:35:20
URL: http://bomansvardag.blogg.se/
Sassa

Vilken härlig dröm! Jag drömde en gång att jag var tillsammans med Justin Timberlake. Gick runt i flera dagar och var småkär i honom och lyssnade bara på hans musik. Lite tragisk =P

2009-02-01 @ 20:53:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar