Söndag

och nu är vi snart inne på sista semesterveckan. känns ganska deppigt, men å andra sidan kommer det var full rulle med alla studentinflyttningar när jag börjar jobba igen vilket brukar vara ganska skoj. om man nu ska försöka se det från den ljusa sidan=)

jag och emina sitter här i soffan och myser och pappsen ligger och sover än. vi är alla 3 så trötta hela tiden och jag misstänker att det har med vädret att göra. och för min del även pollen. jag som inte varit allergisk på så många år har haft det ganska jobbigt denna sommar. måste vara extremt mycket gräspollen. hoppas det är borta snart.
idag ska vi grejja på gården. måla färdigt den sista lilla biten av staketet och sen börja med det riktigt roliga. justering av tomten och göra den nya uteplatsen och plattyta utanför bastun. det kommer bli så fint!

igår var vi bjudna på middag hemma hos rebecca, henrik och william. hade en riktigt mysig kväll med underbart god mat och en massa bus för barnen. jag är så glad att vi har så underbara vänner och det känns skönt att hinna umgås en massa nu under semestern. och såklart är emina överlycklig så fort hon får umgås med lilla william!

emina gör stora framsteg varje dag och pratar bara mer och mer. nu pratar hon med långa meningar och det är mer och mer sällan vi inte kan förstå vad hon säger och menar. hon växer så det knakar och snart är det dags för en ny garderob. de mesta kläderna börjar vara urväxta och jag kan knappt fatta att våran lilla tjej börjar bli stor!
snart är det dags för hennes 2års kalas och jag längtar!
hon kommer älska det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar