Inspiration

jag har ingen inspiration alls till att blogga...känns som att jag inte har ngt speciellt att skriva om. i vanliga fall brukar jag kunna blogga ändå och alltid hitta ngt att skriva om, men nu är det tomt...

jag och emina hade i alla fall en mysig kväll igår. hon har varit såååå sur och arg sen vi kom hem men nu verkar det ha släppt! äntligen! vi värmde mat från frysen så det gick snabbt med middagen = mer tid till mys och bus.
efter maten badade vi och busade en massa. emina tyckte det var hysteriskt kul när mamma sprutade vatten ur munnen på hennes mage. =)
efter badet blev det soffan och bolibompa. var helt färdig och emina med. jag somnade till en liten stund med mysungen i min famn och emina tittade nöjt på bolibompa. kring sju var det läggdags och jag behövde bara vara in en gång innan hon somnade själv.

martin var och jobbade och skruvad i bilen så vi var solo.
när emina somnat passade jag på att färga håret. inget litet projekt med detta hårsvall! hade färg överallt innan jag var klar, men jag lyckades få bort allt. fixade gelenaglar medans färgen satt i och efter det blev det leverpastejmacka och en kopp te till Greys. underbart men hemskt avsnitt!

min plan var att försöka hålla mig vaken tills martin kom hem, men jag lyckades tydligen inte....

idag har jag på mig mina skor som jag köpte från tradera för ett tag sen. minns ni de?
de är underbart sköna och grymt snygga! kommer nog bli riktiga favoriter dessa!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar