Kvällsmys

nu har vi just lagt emina. hon tjorvar lite just nu men jag hoppas hon somnar snart. känns dock skönt att veta att hon är ledig med pappsen i veckan så även om det blir lite sena kvällar behöver hon inte kliva upp i ottan.

när jag slutade idag klockan tre kom martin och emina och hämtade upp mig från jobbet. for först till hm och handlade en massa sommarkläder till emina. det blev en bedårande solhatt, ljusa jeansshorts, jeansknickers, vit klänning, benvit tunika, 3 par trosor och grå shorts. perfekt! nu är nog en stor del av sommaren räddad.
efter det blev det storhandling och sedan hem och grilla.

nu har vi som sagt lagt emina och jag har just duschat. riktigt skönt var det att få tvätta håret och sedan reda ut det lilla (läs stora) skatboet. det må vara charmigt (enligt vissa) med lite tovigt och busigt hår, men idag var det inte kul! behövde en halv flaska balsam innan det ens fanns en möjlighet att reda ur det!
så går det när det är sommar och man bara slänger upp det i en slarvig knut hela dagarna.=)

månadsskiftet sätter igång på jobbet imorgon så vi lär ju ha det vi gör! men dagarna går i alla fall snabbt då och det blir semester snabbare.

nu ska jag krypa ner i soffan och läsa min nya bok jag köpte idag:



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar