Måndag

försov oss imorse...vaknade 6.20 och börjar jobbet 07.00.
hoppade upp och hann fixa mig, riva upp emina och lämna henne på dagis och var på jobbet 06.57!! ganska bra gjort va?? stackars lilla emina bara som knappt hann vakna innan hon var på dagis. men jag talade om det för fröken så de skulle gå och sätta sig o läsa bok och mysa innan de åt frukost.

måndag idag och det känns som att det kommer bli en lång vecka. jag har nedräkning inför semestern och då brukar det alltid bli så att man inte riktigt är 100% på jobbet...
är dessutom jätteförkyld nu. trodde jag skulle få bli hemma idag, men jag kände mig bättre imorse än igårkväll så det är bara att bita ihop och jobba.

har fått svar av tatueraren nu i alla fall. fick skicka en bild på min nuvarande tatuering och en beskrivning på vad jag vill göra istället. åh vad jag längtar!!!
ngn som har ngt bra förslag på vad man kan göra? jag vill i alla fall att den ska vara feminin...men jag har verkligen INGEN fantasi just nu. snälla hjälp!


Kommentarer
carro

Hej! Lustigt... sitter just och kollar på Miami Ink :-) Kan du inte lägga ut bilden på tatueringen du vill göra om. Minns inte hur den ser ut. Kram Carro

2009-06-16 @ 19:50:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar