Måndag

idag stannade jag och emina hemma. jag klev upp imorse i vanlig ordning. duschade och gjorde mig iordning men när jag sen skulle väcka emina ser jag redan innan hon slagit upp ögonen att ena ögat är jättesvullet!
trodde det var ögoninflammation, men det verkar snarare som att hon fått ett knott eller myggbett på ögat. . . en massa vätskande bulor har hon i huvudet efter bett och nu som sagt då på ögat.
ngn som har några tips om vad man ska/kan göra?

stackars lilla gumman:



vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. blir inte några större utsvävningar, men kanske att moster jossi kommer och hälsar på oss. jag hoppas verkligen det! saknar henne! (och emina också som frågade efter henne imorse)

skulle ju måla staket igårkväll men våra penslar hade torkat ihop totalt så vi hade inga penslar till det. istället satte vi igång att måla altanräcket. hade målat halva och det blev sååå fint!! jag kan fota och visa er sen. sen ska bara altanen oljas mörk så kommer det vara perfekt!
jag älskar verkligen vårat hus! våran tomt, vårat läge, invändigt, ja allt. synd bara att det är lite litet. dock med möjlighet att bygga ut så det ska nog lösa sig=)

nu ska jag kramas lite med min mysiga dotter!!


Kommentarer
Malin

jättefin bloggdesign! Älskar headern!

2009-06-22 @ 12:05:13
URL: http://lusciouslucy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar