Måndag

igen..men nu är det sista måndagen innan semestern! ja jag vet att jag tjatar men det ska bli helt fantastiskt underbart att få vara ledig med mina fina. är inte lite avis på martin som redan nu har semester och förmodligen fortfarande ligger och snusar med emina i sängen. om det var roligt att stiga upp på morgonen? det kan jag tyvärr inte påstå...
ville bara ligga kvar och kramas!
dock måste jag erkänna att det var skönt att bara har sig själv att planera för och fixa på morgonen. gick ganska mycket snabbare än när emina ska lämnas på dagis. ungefär 1 timme snabbare till och med.

igår hade vi en toppendag! mysig frukost på altanen i vanlig ordning när solen skiner och sen begav vi oss mot arcus. emina var lite skeptisk till badandet först då det var ganska kallt i vattnet, men när hon fick åka rutchkana ner i vattnet gick det bra och hon ville helst aldrig kliva upp!
hon vilade ungefär 1 timme och sen kom även moster jossi och hennes jimmy dit ett tag.
jag svor över de få stackmoln som kom ivägen för solen, men när vi sen kom hem kunde jag konstatera att det nog var tur att de kommit. magen var knallröd! inte resten av kroppen faktiskt, men de har jag grundat så pass mycket redan.
emina klarade sig från att bränna sig. var lite orolig där ett tag då det är svårt att skydda henne helt.

jobbar till 15 denna vecka. skönt att i alla fall få sluta lite tidigare när martin och emina är hemma.
ska fara hem och äta på lunchen så får de skjutsa tillbaka mig sen så de får ha bilen.
efter jobbet blir det nog att de hämtar upp mig och så far vi och shoppar lite sommarkläder till emina. främst shorts har hon dåligt med.
nu mera jobb!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar