Onsdag

ni får ursäkta hur det ser ut på bloggen nu...försöker modifiera den lite sen min header bara spårlöst försvann, men det går inte så snabbt. jag har ju aldrig tid!!

idag när jag lämnade emina på dagis insåg jag att hon bara har 1 vecka kvar inna hon får semester tillsammans med pappsen. vad mysigt de kommer få det! de behöver lite egentid tillsammans, det kan nog vara nyttigt. sen efter den veckan går jag på min 4veckors semester. det ska bli helt underbart, men jag har inte riktigt hajjat att det är dags snart. är nog mest för att det är så himla kallt och det känns som att jag fortfarande går och väntar på sommaren.

idag kommer rebecca och william till oss efter jag slutat. martin jobbar kväll så vi passar på att umgås. ska bli riktigt mysigt då det var alldeles för länge sen vi sågs. har bara hunnit med korta stunder på senaste tiden så det ska bli skönt att riktigt få surra av sig och barnen får busa.
ska laga hamburgare till middag. det brukar vara uppskattat av barnen. (och föräldrarna) har köpt hem max enormt goda GI-bröd också.

pratade återigen med tatueraren igår. han hade funderat och planerat lite över min tatuering. känns som att han hajjat precis vad jag vill ha så det känns toppen och tryggt.
fick även ett första datum. 12 juli!!! inte alls länge kvar ju!

har fått förfrågan att lägga upp en bild på den tatuering jag ska göra om
och här kommer den:

(ska alltså bygga ut den och så gott det går försöka ta bort de minsta av blommorna..de större upp mot axeln blir kvar, men kommer att byggas in med en massa andra färgglada blommor mot svart bakgrund)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar