Söndag

söndag och en riktigt mysig regndag. men trots att det idag kändes passande med lite regn och rusk så börjar man u undra vart sommaren håller hus. snart har juni passerat och än så länge har vi knappt sett en glimt av sommaren. kanske lika bra å andra sidan. min semester börjar vecka 28 så det är egentligen då det betyder som mest!

har haft en riktigt mysig helg tillsammans hela familjen. då vi knappt sett pappsen sen vi kom hem från sthlm så var det mycket behövligt att få umgås allihopa!
i fredags var monika på jobbet snäll och gav mig en bra deal som gjorde att jag fick sluta 14 istället för 16. hann med allt det tråkiga så som städning och plock innan middagen så vi sen med gott samvete kunde slappa. grillade kotletter till middag och sen for vi och handlade godis för en myskväll. emina somnade kring halv åtta och även mamma och pappa!

på lördagmorgon halv åtta vaknade både jag och emina. efter 12 timmars sömn kände jag mig faktiskt utvilad. första gången på länge! pappsen fick sovmorgon till 9.
farfar kom och hälsade på en sväng och ville låna med sig emina till holmsel, men då både jag och martin är extremt "eminasjuka" så fick hon stanna hemma med oss. sen blev det stan och efter det handling.
hämtade Kira i boden och det är så mysigt att äntligen ha henne hemma igen! 1 vecka är för lång tid. emina har frågat efter henne men nu är ordningen återställd!

idag har vi bara myst tillsammans. emina och martin for precis till stan för att handla nytt tändstift till röjsågen och jag fick lite tid för mig själv.
när de kommer tillbaka blir det lunch och sedan kalas/examensbudning hos lillasyster jennifer! ska bli riktigt mysigt att fara dit och träffa alla mina fina!

just det! ska nog tatuera mig inom en snar framtid igen.
då jag inte känner mig helnöjd med den jag har på högra armen kommer jag göra en coverup. vet inte riktigt vad det blir än så jag kommer nog ge tatueraren ganska fria händer. men jag vill ha den ganska feminin och det lutar åt en salig blandning av blommor. känns spännande!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar