Sthlmsresan

ja jag kan ju börja med att berätta att vi knappt tog oss iväg. kring 22 tiden kom boman och lars och hämtade upp oss. vo tog oss till antnäs där bilen går sönder. (tur i oturen att vi inte hann längre)
väl hemma igen konstaterar vi att det kommer ta ett bra tag att fixa bilen så vi bestämmer att fara och hämta vår audi istället. far med boman och lars bmw och hämtar upp den.
när vi kommer tillbaka ser vi att deras bmw är ramsne och konstaterar att en fjäder gått sönder. struntar i det för tillfället då vi inte ska ta den ner till sthlm ändå.
packar över alla saker i audin och sätter oss i bilen...då går tändningslåset sönder...
det var som ett skämt. visste inte om jag skulle skratta eller gråta...

grabbarna skruvade hela natten och klockan sex på morgonen for vi iväg mot sthlm.

fredag: kom fram kring 15 mitt i rusningstrafik så ytterligare 2 timmar senare anländer vi till hotell Hilton vid slussen.

underbart hotell och underbar personal. hade grymt fint rum. såg helt nytt ut, ljust och fräscht, vitt kaklat badrum och stora fina fönster längs med hela väggen. lovely!

jag och boman skyndade oss ner på söder för att shoppa lite kläder inför kvällen och lyckades fynda lite. grabbarna vilade under tiden och sen blev det mumsig middag på Blå Dörren. (klockan var då kring 19 och vi hade inte ätit sen 09 på morgonen) tillbaka till hotellet och fixa oss, ta en drink (shot) och sen vidare till Hardrock.
slutade på ett dansställe. minns inte vad det hette. jag och martin trillade in på hotellrummet efter fyra ngn gång tror jag.

lördag: ställde klockan föra att hinna med hotellfrukosten. och tur var det för den var gudomlig! sällan o aldrig har jag ätit så mumsig hotellfrukost.
vilade på rummet en stund efter det och sedan gjorde vi stan. mötte upp med gurra som hakade på. lunchade, shoppade och strosade innan vi for till grönan och levde loppan. blev bus och middag där och när vi var som ispinnar kalla tog vi båten tillbaka till hotellet.
de andra gick vidare för en öl men jag och martin gick upp på hotellet och kröp ner och mojsade i den fantastiskt sköna sängen med en film och lite gotta. riktigt mysig kväll och skönt att slappa bara jag och han.

söndag: då mina sneakers gått sönder och såg hemska ut ville jag hinna köpa mig ett par nya sneakers innan konserten. inte kul att gå på konsert och köa en massa timmar med högklackat! så jag och martin klev upp i ottan, åt frukost, fixade oss och sen blev det stan igen för oss. hann med att köpa 3 par skor, haremsbyxor, 1 linne, en stor resväska och hårspray inom loppet av en timme.
stressade tillbaka till hotellet, för snart skulle vi börja köa!
mötte upp de andra och tog en taxi till Stadion. skulle käka innan men tänkte att vi kollar kön innan. och tur var det!! det var redan 1000 pers i kön så det var bara att börja köa....

konserten: ungefär 7 timmar senare började bossen spela! fick stå i the inner cirkle ungefär 10 meter från scenen. och vilken man han är! han log sig igenom hela konserten och hade sån karisma att den smittade av sig på oss alla! att han är 60 bast kan man inte tro när man ser honom!
tyvärr har man ju kanske inte direkt den rätta längden för en ståplats på ett gig med 30 000 pers..när jag såg som bäst såg jag halva bruce, och minst hälften av tiden såg jag inget alls. så fort jag såg honom gick tiden otroligt snabbt och jag kunde inte släppa honom med blicken, men så fort jag inte orkade stå på tå och inte kunde se ngt kändes det mest bara jobbigt.
så allt som allt kan man väl sammanfatta det med att Bruce var grym!! han bjöd på allt man kunde önska sig (förrutom American Skin) men ståplats, det blir det inte fler gånger för mig. förutsatt att jag inte växer några dm inom den närmaste framtiden!

måndagen: var det dags att åka hem. sista dagen med hotellfrukost och jag åt som om jag aldrig skulle få se mat igen!! (kan säga att jag saknade hotellfrukosten imorse när jag åt en torr hårdbrömacka)
kring 10 rullade vi från sthlm och kring 21 var vi hemma.
underbart att komma hem men lika underbart var det med en minisemester!

bilder kommer ikväll eller imorgon!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar