Härliga fredag!

lite sen uppdatering idag men jag och emina har varit och ränt hela dagen!
är som sagt ledig idag så vi har haft en riktig mysdag tillsammans.

började med en rejäl sovmorgon. 8.20 vaknade jag av ett sms och klev upp, emina kom efter strax efter det. var riktigt härligt att få sova ut och slippa riva upp emina i ottan.
år frukost och tog det lugnt innan  vi gick ut på gården och gungade. var lite kallt och blåsigt ute tyvärr så vi packade in oss i bilen och for till jobbet en sväng. hade en arbetsorder jag glömt göra under torsdagen så jag var tvungen fara in en sväng.
efter det for vi till boman som höll på att måla huset. fick mig en kopp kaffe och lite sol och sen for jag och emina vidare mot stan när boman skulle fortsätta måla.
skulle köpa sandaler och en solhatt till emina med det blev istället 5 par strumpor, 2 par trosor och en keps till stumpan. gick och sa hej till pappsen som jobbar utanför smedjan och emina blev helnöjd när hon fick se pappa köra traktor!
blev korv till lunch för emina innan vi for från stan och emina somnade i bilen.

hämtade upp sallad till mig och boman och for dit igen med lunchen och där har vi sen varit resten av eftermiddagen.kom just hem.

snart kommer pappsen hem med traktorn och en massa sand för imorgon ska vi och köpa sandlåda till emina. hon älskar att leka i sand så det kommer bli perfekt.
ska försöka hinna bygga klart den sista lilla biten av staketet  helgen och måla det, köpa blommor/buskar, stenar och jord också så vi får lite sommarfint. blir en riktig pysslarhelg och det ska bli så mysigt att bara vara hemma och pyssla!

nu ska jag laga fisk och potatis till middag och pussas med min goa unge!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar