Måndag

nu är jag tillbaka!
har inte alls hunnit med att blogga i helgen. skönt med en liten liten paus också.

torsdagen for vi till holmsel för att fira valborg med farfar lennart och helena. jättemysigt hade vi det! egen majbrasa, god grillning, korvgrillning mys och bus. efter att emina somnat satt vi andra ute till sent in på natten och surrade framför brasan. när de övriga skulle basta gav jag upp och gick och la mig med emina. 

   

fredagen var det strålande sol! äntligen!
martin som satt uppe längst kvällen innan fick sovmorgon och jag gick upp med emina. vi gick och duschade och emina badade i badbaljan och hade det mysigt. när vi kom ut hade även helena vaknat. åt frukost och kläddde på oss och gick ut. där var vi sen heeeela dagen! martin vaknade först kring elva efter en tuff vecka med lite sömn.
johan, linnea och nils kom och hälsade på så emina fick busa lite med de, åka traktor med farfar och plaska i alla vattenpölar.

   
 

på fredagkväll åkte vi hem igen och på lördagen var det soligt och fint igen.
jag började dagen med en svettig powerwalk tillsammans med kira, var ute hela dagen och sen på eftermiddagen kom min faster ullacarin, hennes man anders och min kusin johanna och hälsade på. grillade en massa gott, satt och surrade och hade en massa mys med emina. underbara människor!
emina är så trygg med de trots att vi ses alldeles för sällan. så otroligt fint att se henne ty sig till de som har en stor plats i mitt hjärta.

söndagen blev det inte många knop gjorda. vi var nog alla lite trötta efter en helg fylld med aktiviteter.
jag fick sovmorgon men hade inte riktigt ro att sova och slappna av. kände mig taggad inför en powerwalk så jag klev upp istället och stack ut en sväng.
lite halvtråkigt väder gjorde att vi mest var inne och när emina skulle vila gick jag o la mig med henne. vi slocknade båda två som furor! klockan tre kom martin in och väckte mig oss och undrade om det inte var klockan tre jag skulle vara på kalas hos rebecca??
jo det var det!! stressade iväg med en gång och hade fortfarande sovmärken i ansiktet när jag kom dit. hihi!

idag har jag börjat klockan sju för första gången. emina var riktigt riktigt trött och det är så hemskt att vara tvungen att riva upp henne. men när hon väl vaknat var hon som en liten lärka och jag undrar om det inte var en bra tid att kliva upp för henne? dock blev det en sen kväll för henne igår så om hon bara får komma i säng i tid så kommer det nog gå toppen med dessa tidiga mornar. hon är ensam på dagis när hon kommer så tidigt och får frukost där. mysigt!

nu ska jag fortsätta jobba...klockan nio när vi öppnar kommer det nog bli kaos här....
wish me luck!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar