Söndag

har inte varit en allt för spännande helg här hemma hos oss. lillan är sjuk så vi har bara varit inomhus hela helgen.

igår kom i alla fall mina systrar hit och vi hade myskväll. lagade gomiddag (färsk pasta och fläskfilésås) och åt tills i höll på att spricka, bakade en jordgubbspaj som vi mumsade i oss, åt godis, chips med dipp, surrade och glodde Sweeney Todd. kring tolv på natten skjutsade jag hem min fina och slocknade sen omgående när jag kom hem igen.
tur det för en tjorvig natt med emina väntade. . .

klev sen upp med henne klockan sex på morgonen men det slutade med att jag sov mellan 7-9 på soffan medans pappsen och emina käkade fruskost, badade och busade. var helt färdig!
resten av dagen har också spenderats inne . . .har läst en massa böcker och busat det lilla emina har orkat. kring lunch tog martin tempen på henne igen och den visade 39 grader! och lilla stumpan som har 36 i vanliga fall. hon var alldeles svullen runt ögonen och matt.
men efter en supp och lite lunchmat så piggnade hon till.

nu har hon sovit sen klockan ett ungefär och jag tror vi låter henne sova så länge hon vill idag. med 39 graders feber behöver man lite sömn!!
jag blir hemma med henne imorgon så om vi vänder på dygnet lite idag gör inget..

har varit dåligt med bilder (och inlägg) under helgen men jag lovar att bättra mig imorgon. har liksom inte funnits så mycket att fota. en sjuk dotter och en mammas som bor i sina mjukisar. inte så spännande kanske?


Kommentarer
Malin

Usch, stackars liten! inte kul att vara sjuk! Lova hade ju magsjuka i helgen, och den har jag nu fått. Suck. Dock verkar jag fått en mildare variant då jag bara spytt en gång. ( Inte mindre otrevligt för det..)

Jag tänkte bara kolla om ni ville komma på Lovas kalas den 21:a? Det vore roligt att se er snart! Kram!

2009-05-12 @ 08:37:34
URL: http://minafavoriter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar