Tillbaka!

nu är jag tillbaka efter helgens alla trevligheter! skönt att vara lite utvilad men trist att det fina vädret skulle komma nu när vi jobbar igen..hade verkligen behövt lite sol på min bleka lekamen!
ska nog fara iväg och sola en sväng ikväll så man får känna sig lite fräsch!

känns som att vi gjort så himla mycket nu i dagarna så jag inte vet vart jag ska börja...

i fredags hade vi i alla fall 10-års återträffen för högstadiet.
vi var inte så många som kom från våran klass med vi som var där hade det riktigt mysigt och roligt tillsammans! martin hade ju även han sin återträff samma kväll så vi fick umgås lite också. supermysigt!
trillade in hemma sent på fredagnatt/morgon och somnade i soffan.

mådde faktiskt förvånansvärt bra på lördagen så vi gick ut på förmiddagen jag och gubben och grejjade lite på gården. fixade med cyklarna och målade de sista brädorna på lekstugan.
kring ett (?) kom rebecca, henrik och william hem med emina. de hade såklart haft det supermysigt goungarna! hela familjen stannade kvar för lite myspys och grillning till middag. var så mysigt att ha de alla hos oss. det hinns så sällan med nu för tiden...

söndagen började vi dagen med att bege oss mot bjummis (stugan) och kolla så allt stod kvar. sedan vidare för lunch i töre och efter det kalas hos lille hugo som fyllde hela 1 år!! tyvärr hann vi inte träffa honom alls då han låg och vilade och vi bara hade tid för en snabbvisit...
vi for vidare och hämtade upp rebecca och sedan lämnade vi av martin och emina hemma. vidare för att göra min hårförlängning. blev supernöjd!! skitsnygg frisyr fixade hon också! dock lite väl mycket party för en vanlig dag bara, men jag kände mig verkligen snygg!
idag är det plattat och mer vardagsfixat men jag känner mig minst lika fin i alla fall=)

har även hunnit med att göra gelenaglar. gjorde de själv istället för att betala tusenlappen för det och de blev riktigt bra faktiskt! (kan visa bild senare idag) kommer nog bli ännu bättre nästa gång när man har lite bättre koll på hur man gör.

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och hoppas att värken i min rygg släpper snart..
jag är som en gammal tant med en massa krämpar jämt och nu tror jag att det är en nerv eller liknande som kommit i kläm i ryggslutet och det gör såååå ont!!
emina vaknade förövrigt 4 imorse så man är inte direkt piggast idag.
(bara för att klaga lite)
men annars känns detta faktiskt som en toppendag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar