FRIDAY IT IS!

äntligen fredag! det har varit en tuff vecka för mig...känner mig alldeles urlakad på energi och det känns som att ljusterapi skulle vara en bra nystart just nu.
ikväll blir det avtackning av peter på porsön. (jobbet) och jag antar att även jag kommer tackas av. det ska bli riktigt roligt. blir god mat och vin på kontoret till idol och sedan utgång. jag har packat en väska med det jag ska ha med mig, men det eviga problemet med detta: hur ska jag kunna bestämma NU vad jag vill ha på mig ikväll?? det slutade med att jag bara tog med mig ett enda alternativ så jag slipper våndas ikväll. =)

jag är tröttare än tröttast så här på morgonkvisten. sitter vid köksbordet och hör martin snarka i soffan. han var ut igår med jobbet och efter stränga order från mig sover han numera alltid på soffan efter utgång. det må låta elakt, men då det är fullkomligt omöjligt att få liv i stackaren efter diverse drinkmixer och då han snarkar som min morfar, så känns det som att det i slutändan är bäst för samtliga inblandade att han sover där.
nackdelen är att jag inte vaknar när han kommer hem och istället vaknar stup i kvarten för att se att han kommit sig hem..

emina sussar som en liten gris ensam i vår stora säng. jag tror jag ska ledsaga martin till sängen innan jag beger mig till jobbet. vill inte att prinsessan ska vakna alldeles ensam. som ni förstår blir de hemma idag. det känns jätteskönt att ge emina en extra helgdag och speciellt lite kvalitetstid med pappsen!
förvisso har de ganska mycket tid tillsammans nu då det alltid är han som hämtar henne på dagis och oftast redan klockan tre. själv är jag hemma halv sex om dagarna och känner att tiden med min sessa är för knapp. å andra sidan har jag ju mornarna tillsammans med henne..men tyvärr blir det oftast lite stressigt då när man ska iväg..

nä, nu ska jag hoppa i bilen och bege mig...en lång färd ut mot hertsön...

tröttmössa: (lite väl mörkt för att fota än så länge)

0-65bb96a46d74cd06fa4563698885e8d3.png


Kommentarer
inger

Ha så kul ikväll!!!! och ha sedan en underbar helg!!! kramis!!!

2009-11-20 @ 10:43:30
Anna

inger: detsamma vännen!! måste ta och ses ngn dag och surra av oss lite! du jobbar inte hemifrån ngn dag och känner dig manad att bjussa på lunch?? =P

kramar!

2009-11-20 @ 14:59:04
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar