LEDSEN

för dålig uppdatering! jag hinner ju aldrig!! har fullt upp med nytt jobb och kvällarna har man ju alltid en massa att göra också. ja ni vte nog hur det är! men jag ska försöka skärpa mig!

i helgen har det varit ganska lugnt. i fredags blev det idol och filmmys med martin. blev en ganska tidig kväll då jag skulle jobba på lördagen. invigning av björkskatacentrum. det kom mycket folk och det var mysigt att få träffa mina "gamla" kollegor! dock blev det lite panikartat då martin ringde precis när jag börjat jobba och meddelade att han blivit kallad snöröjning. ingen barnvakt! men dte löste sig till slut med hjälp av underbara fina rebecca och henrik som alltid ställer upp i vått och torrt! tack igen darlings!

martin och peter bastade och sen var dte fest som gällde för de. rebecca kom och sällskapade med mig under kvällen. drack 1 glas vin och surrade. supermysigt. tyvärr var jag lite väl trött och tråkig, men jag tror jag är förlåten? =) somnade som ett litet barn när jag blev ensam.

på söndagen hade vi en mysig familjedag. åt frukost i lugn och rp på morgonen, tog ett bad...sen gick vi ut och busade i snön. åkte pulka och skottade med emina. grillade hamburgare ute och hade allmänt mysigt.
resten av dagen flöt på alldeles för snabbt och nu är det måndag igen.

har börjat om med 5 minuters metoden med emina...hon tjorvar längre och längre när vi lägger henne om kvällarna och det är inte längre hållbart. har provat med diverse "metoder" fredag och lördag men igår körde vi ren och skär 5mm. det gick ganska bra faktiskt.  tog ungefär 1 timme innan hon somnade och trots att det såklart känns hemskt under tiden så vet jag att det är det bästa i slutändan. vi hoppas att det inte tar lika länge ikväll..
emina sover ju i vanlig säng nu men vi fick plocka in spjälsängen annars skulle det aldrig fungera. får hoppas att det inte blir problem sen när hon ska sova i den vanliga sängen igen...

nu är det lunchdags här alldeles snart...blir paj och grönsaker.


Kommentarer
Therese

Det där känner man igen... vi fick göra exakt samma sak med Maja för någon månad sen. Hon började svamla mer och mer när hon fick sova i "den stora sängen" så det var bara att inse att det inte funkar än.

Hoppas det går bra med 5 minuterna =) När ska vi parta förresten? Jag börjar vara grymt sugen.

2009-11-09 @ 19:10:52
Anna

therese: ja man är nog lite för ivrig många gånger med att byta till stor säng...man tycker dte blivit så stora, men det är ju fortfarande minisar=)



ja när ska vi parta?? jag är också grymt sugen!! tell me when!! =P

2009-11-10 @ 09:54:02
URL: http://allaboutus.blogg.se/
Therese

Hmmm.... jag jobbar varannan helg och är ledig nu till helgen men vi får väl prata ihop oss. Roligt om grabbarna kan va med också.

2009-11-10 @ 17:09:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar