TRÖTTHET

tröttast idag...blev en sen natt följd av sjuka mardrömmar. det är aldrig så underbart som då att vakna och inse att allt bara var en hemsk dröm.

har haft en underbar helg!

på fredagen var det som sagt APT med jobbet och sedan Western Farm. hdae grymt skoj tillsammans med några tappra själar och stupade i säng kring två.

på lördagen hade vi en riktig städdag. storstädade hela huset tillsammans alla tre. (emina är en riktig liten hjälpreda) och hann till och med att putsa fönstrena.  efter det blev det storhandling och iväg för att hämta bilen på hertsön. väl hemma blev det middag och myskväll. hann även med att julpynta.
somnade väldigt tidigt...

på söndagen hade vi sovmorgon till klockan tio. klev upp pch åt brunch och sen begav vi oss mot stan för att möta upp becca och co. för skyltsöndag. det var mysigt, men jag måste ändå tyvärr säga att det inte alls är som när man själv var liten....nästan inga tomtar och inte alls samma marknad som då.
stannade en stund bara och sen for vi hem till becca med familj för en mysdag tillsammans. även therese och robert kom förbi med lilla maja, och vovven harry var med för att provbo hos becca.

hem och käka julmiddag, basta med lillastumpan (som älskade det!!) och sedan sängen för henne och långpromenad för mig, becca och harry. det var riktigt skönt med friskluft och motion och vi gör om det igen ikväll. skönt att få komma igång och svettas igen!!

nu ska jag jobba undan här. mycket idag då det är månadsskifte som närmar sig...




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar