VIKTNEDGÅNG

så har måndagen kommit och dags för vägning! jag trodde jag skulle få grina illa imorse i och med att jag "syndade" i fredags och drack alkohol...men icket. det är åt rätt håll!

mål: -10 kg
veckans viktnedgång: -1,3 kg
kvar: -8,7 kg

och mer än 1 kg i veckan tycker jag att jag kan vara grymt nöjd med! fortsätter det så är det ju inte länge kvar alls innan jag är i mål!


Kommentarer
Malin

Hej och grattis! Vad duktig du är! Jag ville också grina i morse, körde mitt vanliga lördags hystersika godisätande från 09:30, och även i går kväll, men vågen visade -1,6kg, så det var ju väääldigt skönt! Med andra ord, min "ställning" är nu att det är kvar 3,4kg.

2009-11-23 @ 09:07:31
URL: http://minafavoriter.blogg.se/
Anna

malin: vad roligt!! jag hoppas bara av heeeela mitt hjärta att det fortsätter i samma riktning! annars blir jag riktigt arg!=)

2009-11-23 @ 09:11:18
URL: http://allaboutus.blogg.se/
Malin

Ja, verkligen. Det räcker ju med att det bara går "snett" en vecka, eller att man inte går ner någonting, för att man ska tappa motivationen. För min del var ju förra veckan lite speciell. I och med att vi hade en del tråkigheter så åt jag väldigt dåligt, och från måndag till torsdag hade jag gått ner tre kilo. Men, det är ju vätska och sånt som kommer tillbaka när man äter igen.

2009-11-23 @ 09:19:40
URL: http://minafavoriter.blogg.se/
inger

Kanonbra!!!! Är man tjurig så går det mesta ;-) Var bara lite förberedd på att det kan stanna av... om det inträffar så håååååll ut!!!!!!! Tyvärr så blir det inget jobba hemma i veckan... måste vara på plats... men jag hör av mig så fort det blir en hemmajobbadag :-) Kramis!!!

2009-11-23 @ 11:54:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar