MÅNDAG

back to work....känns som att det knappt hann bli helg innan den var slut. men det blir ju så när man har det man gör.

hade i alla fall grymt skoj i lördags på tjejfesten. vi var hemma hos mig jag, rebecca, boman och hanna. surrade, åt god mat, drack vin och poppade en massa härlig musik. efter det blev det Allstar. hade riktigt roligt där med och kvällen gick jättesnabbt! när jag kom hem och tog av mig jackan kring halv fyra på morgonen så tyckte jag det kändes lite kallt....17 grader var det!!
ringde till M i panik och förklarade för honom att jag kommer gå en säker död till mötes genom att frysa ihjäl i sömnen.
-men gumman! har du inte eldat ngt ikväll?? det är ingen värme på....
jaha...hoppsan. jag visste väl att det var ngt han bad mig göra som jag hade glömt...suck...
bara att slå på värmen, gå ut i kylan på fyllan och villan och hämta in en tung hink med ved och börja elda.

åt en pizzaslice sittandes framför brasan, hann spilla ut 2 stora glas med resorb på golvet, sen var de slut så jag fick inte ens i mig ngn efter allt besvär...skulle gissa att klockan var kring fem när jag till slut trillade i säng. och när vaknade jag?? jo, klockan nio!!!
här har jag chansen att sova hela jäkla dagen om jag vill och vad händer?? grymt irriterande...dock var jag inte alls bakis så ngt gott förde det med sig att vara vaken ngn timme när jag kom hem.

behöver jag nämna att jag sen höll på att sakna ihjäl mig efter mina fina innan de kom hem?? ååhh...jag som skulle njuta sååå av min ensamhet, insåg ganska snabbt att det är grymt tråkigt utan min familj hemma. vad skulle jag göra utan de??
emina var gosig värre när hon kom hem. mös en massa, sjöng sånger, läste bok, åt hamburgare och mådde gott. hon somnade snabbt vid läggdags efter en fin helg med farfar och helena!

eminas gulliga kommentar till M när de precis farit hemifrån på lördagen med lastbilen. hon sitter och kikar på martin ganska länge, så han vänder sig mot henne och frågar vad det är..
-loligt!  (roligt)

haha, gullunge!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar