TORSDAG

hade en underbart mysig kväll igår med min M!
jag hämtade upp farfar lennart när jag slutade jobbet så han följde med och hämtade emina på dagis. behöver jag säga att mamma över huvud taget inte vad aktuell längre nu när farfar var med? =)
for hem och lagade mat till emina och farfar och när martin kom hem for vi iväg. började med att fara till Expert och köpa oss en ny bärbar dator. äntligen!! jag är så nöjd så jag håller på att spricka!
denna blev det:


efter det åkte vi mot stan. middag på Cooks. gudomligt gott! vi åt sotad oxfilé till förrätt och till varmrätt åt jag fläskfilé och ribs och martin åt ren innerfilé. till efterrätt blev det inget alls då vi båda höll på att spricka. tog oss en promenad till Hemmakväll för att inhandla biogodis. dock var det ingen av oss som åt nästan nått av det. =) såg Flickan som lekte med elden, och det var riktigt bra!
när vi kom hem låg farfar och helena och sov gott på soffan. tack för att ni finns!

just det! glömde ju säga att jag fick en superfin present av martin också! jag har ingen aning om hur han lyckats snappa upp det och dessutom komma ihåg att jag vill ha en sån. men en björn axén volume master fick jag! fina fina M! och sen en dator på det..
som jag sa till M igår efter alla inköp:
-jag vet en som kommer få ligga ikväll!!

haha! med det säger jag: GODMORGON!


Kommentarer
Therese

skön kommentar.... hehe =) Visst är det härligt när man får tid för varandra och dejta som förr.. till helgen är det min och Robbans tur.

2009-10-29 @ 08:52:02
Anna

therese: eller hur? tur att martin inte är så finkänslig! =P egen tid behövs, med råge! man får inte glömma bort varandra! hoppas ni får mysigt i helgen!!

2009-10-29 @ 09:06:57
URL: http://allaboutus.blogg.se/
Sassa

HAHA! Klockren kommentar =) Ge oss presenter så släpper vi till. Haha!!

Jäkla tur att du kollade bolagets öppettider. Jag skickar Henrik imorgon, fixar du eller ska jag ge Henrik en längre lista? Puss o kram

2009-10-29 @ 09:14:06
Anna

sassa: ja men det är ju sant ju!!! =P



jo det var tur. jag var igårkväll men tack ändå hjärtat!! längtar!!! kissikissi!

2009-10-29 @ 10:23:13
URL: http://allaboutus.blogg.se/
Sandra

Haha, diggar din kommentar ;)

2009-10-29 @ 12:31:51
URL: http://frokenanderssonsdagar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar