Hej och hå!

så var man tillbaka här.

igår fick vi besök av farfar lennart och helena efter vi ätit middag. emina blev överlycklig över att få leka 1 timme med de innan det var läggdags. de gick och bastade, martin la emina och jag satt och surrade med syster Jossi i telefon ett bra tag.
idol efter det och sen kändes det som att vi inte hann med så mycket mer innan det var läggdags. men skönt var det med en slapp kväll och jag tor vi alla behövde det!

ikväll ska jag till systrarna på B-näset. ska mysa, glo Idol, premiären av Greys och bara vara. har inte träffat de på 100 år så det ska bli riktigt mysigt. kanske följer jossi med mig och rebecca ut på fredag också, och sen kommer nog båda systrarna och äter med oss på lördagen.

idag klär jag mig i jeans, tee, och hängslen. underbart charmigt och jag måste kolla på nätet om jag hittar några balla hängslen att beställa...vart kan det finnas? tips?

lilla gumman i Stones tee imorse. tycker hon verkar ganska pigg på mornarna nu jämfört med tidigare. kanske jag får bita mig i svansen om vad jag sa om dagis. hon kanske verkligen behövde de där 30 minuterna extra...

0-623a3b999a47b9adfe475549ce2beddf.png


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar