Söndag

så är det söndag och hela helgen har gått. . .redan!! vojvoj . .

emina somnade för en liten stund sen. sov nästan innan hon la huvudet på kudden efter en hel dag utomhus med bus och lek.
vi har varit i bjummis (stugan) sen lördag förmiddag och det har varit riktigt slappt och härligt! det behövdes efter en hektisk vecka med alldeles för många timmar hemifrån.
på lördagen blev det bara en massa mys i stugan. pizza till middag i töre och sedan film och mys. emina älskar att vara där och få rota runt i alla skåp och lådor. =)
idag sov vi alla LÄNGE! klockan nio VÄCKTE vi emina och sen började dagen med frukost allihopa, kaffe, lite städ och sedan kom anders, cilla och lille olle. (stuggrannarna)
var ute hela dagen tillsammans med dom. blev promenad i solen i skogen, upptäcksfärd, korvgrillning, åka rutchkana och en massa bus för emina och olle som fann varandra med en gång.

efter det for vi mot töre och eminas farmor. stannade bara en kort stund innan det var dags att åka hem för middagslagning.

nu är martin ute på gården och grejjar med gårdsgruset och jag har lagt emina.

ska se om vi hittar ngn film att se och bara mysa med tända ljus under en filt i soffan. jag älskar hösten!!

(kan inte sluta tänka på min lillasyster jossi som bränt sig illa på läpparna i turkiet . . .pratade med henne idag då de kommit hem och hon hade precis kommit hem från läkaren. hennes läppar har i princip smält och hon kan knappt prata. . . stackars lilla gumman min . . .)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar