Torsdag

det blev dagis idag för lilla emina. dock blir det en väldigt lugn vecka för henne. hemma tisdag och onsdag med mig och imorgon blir hon nog ledig med martin. hon kan gott behöva det lilla stumpan våran. tycker hon har verkat trött...

lilla sötnosen våran. hon går omkring och gullar med sin lilla docka och säger:
-lilla gumman
-lilla stumpan
och klappar henne i rumpan, bäddar om henne, baddar henne med blött papper i pannan, torkar näsan på henne och sjunger för henne. gissa om jag smälter när jag ser hur stort hjärta vår lilla dam har. min kropp fullkomligt bubblar över av stolthet när jag ser hur klok och fin hon är.

hennes nya "grej" är att tala om för mamma och pappa att hon vill ha en lillebror. vet inte riktigt vart hon fått det ifrån...kanske från Karlsson på taket, då faktiskt pojken heter just lillebror. eller så kanske det är ngn på dagis som ska få en lillebror?
senast när vi var och handlade så blev hon riktigt ledsen och berättade gråtande om för oss att hon faktiskt VILL HA en lillebror. hihi=) sötungen!

i eftermiddag åker jag iväg med jobbet på APT. ska till ebbenjarka på konferens och kommer hem först imorgon. ska bli riktigt mysigt att åka iväg med gruppen då vi fått en del nya ansikten och det kan behövas lite samkväm.

och imorgon fredag när jag kommer hem är nog grabbarna i full flärd med att göra plattytan utanför bastun. efter det blir det grillat till middag och öl för grabbarna. får väl se hur trött jag är om jag orkar med ngn öl eller ett glas vin. kanske jag istället passar på att måla vardagsrumsbordet?


Kommentarer
carro

Ja men du ser ju vilken fin hjälp ni skulle få med en liten :-) Barnen mååååste väl få som dom vill, eller? Ha så trevligt! Kram

2009-09-10 @ 12:33:02
Anna

Carro: haha=) ja visst är det ju så. barnen bestämmer=P

kramar!

2009-09-10 @ 12:53:50
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar