5 timmar...

så har redan 5 timmar av denna dag gått...solen skiner ute och jag vill ut i luften! tyvärr kommer det vara mörkt och trist när jag kommer hem, men ett litet (stort) ljus i mörkret är att sis kommer och hälsar på ikväll! ska hämta upp henne när jag åker från jobbet och emina kommer bli överlycklig!!

dock var hon inte lika överlycklig imorse. som jag nämnt är hon inne i ngn sorts trotsperiod nu. ibland har jag lite mer tålamod och klarar av detta med en klackspark (nästan iaf) och andra gånger driver mig hon till fullständigt vansinne och jag känner ett enormt behov av att bara ge upp! men så går det ju över lika snabbt som det började (tack o lov!!) och man orkar ett tag till.

imorse blev det endast 1 utbrott! och detta över en blöja. jag plockade upp den från golvet och gick och slängde den. tydligen så ville emina slänga den och det blev jordens katastrof för att jag nu hann slänga den istället...

(hade jag däremot sagt till henne att slänga den hade hon fått utrbrott över det istället. då hade hon minsann INTE velat slänga den! miss tvärtemot...)

såhär ledsen blir man när man inte får slänga blöjan, och såhär go blir man med blöjan när man till slut får den i alla fall..haha!!







men sen kan man bli såhär glad igen 2 minuter senare:



Kommentarer
Therese

hahaha.... det där känns igen! Fast Majas grej är att öppna micron när vällingen är färdig. Blöjorna däremot fick vi lära henne att kasta och det under protest =) Dom små liven.... det är tur att man har dagar när man är mer tolerant med deras svammel.

2010-02-10 @ 14:53:59
URL: http://thebrese.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar