Back on track

idag är emina på dagis igen och jag jobbar. martin kom hem imorse just innan vi skulle åka efter ett 24timmars pass. han sover nog gott nu och hämar emina när han vaknat.

återigen var emina supertjorvig att lämna på dagis. jag undrar vad hon har fått för sig? hon ville inte alls vara på dagis och var hysteriskt ledsen när jag skulle lämna henne. lilla gumman min..det river ordentligt i hjärtat när det blir så, men vad ska man göra? jag hoppas att det kommer gå över. dagen startar så trist när det blir på det här viset.

igår hade jag och emina en riktigt slapp dag. jag tänker alltid när jag är hemma med henne att jag ska få så mycket gjort. men inte det...dels blir jag slö, dels så vill jag ju passa på att vara med emina och pyssla om henne så gott jag kan. men jag hann i alla fall med att måla två tavellister och ikväll ska jag även måla lite ramar. jag pysslar på med det lilla jag kan som inte kostar allt för mycket, och allt eftersom blir det bättre och bättre. men nya tapeter skulle verkligen inte skada!!

nu ska jag jobba undan lite mer av allt som blivit liggande här!!



emina mumsar majskolv! det var otroligt poppis! en hel åt hon upp helt själv!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar