Fredag med stort F

äntligen. tänk att det alltid känns så lätt att jobba en fredag. man vet att det är sista dagen innan helgen, innan avkoppling, innan mys, innan sovmorgon..och dessutom började denna fredag fantastiskt bra! jag hade mentalt försökt förbereda mig på en jobbig lämning på dagis med emina. pratade så pedagogiskt jag kunde med henne på morgonen och förklarade att mamma och pappa ska jobba och emina ska på dagis, frågade vilka hon ska leka med på dagis, vad de ska göra och berättade att pappa kommer och hämtar henne. (detta har jag gjort varje morgon men det har inte gjort ngn skillnad)
i bilen när vi kom fram till dagis börjar hon huttra lite...
- jag vill inte vara på dagis mamma, jag vill vara hemma..
så med tunga steg kom vi in på dagis och klädde av emina. sen ger hon mig en snabb puss och kram, springer in och ropar högt: hej då mamma!
där står jag som ett fån i hallen och undrar varför jag var så orolig...haha! såklart är det inte säkert att det har vänt men detta är en framgång i alla fall!

igår hann jag med att hämta emina på dagis. vanligtvis brukar det ju vara pappsen som gör det. när vi kom hem kom pappa och farfar. lagade middag och åt, emina busade med mig och farfar som en dåre! vet inte vad hon hade ätit, men hon var alldeles galen!! =) kring halv åtta läste jag saga för henne och hon somnade gott.
sen medans martin och lennart satt och kollade traktorer och lastbilar så passade jag på att pimpa mina naglar lite. gjorde silverglittriga tippar. blev riktigt bra! (kan visa bild sen) och sen gjorde jag ett klädsmycke av ett gammalt halsband och 2 säkerhetsnålar. blev faktiskt också riktigt bra!
när sen farfar lennart farit tog jag tag i träningen, sen dusch och sängen. känner faktiskt nu att jag börjar bli lite beroende av träningen och längtar tills jag får svettas lite! undebart! hoppas att det håller i sig!

nu ska jag ta en kopp riktigt hett kaffe! fryser som en idiot!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar