Kväller...

blev som sagt hemma resten av kvällen. dock har vi faktiskt varit ute en sväng i kylan. martin som är jordens mest rastlösa själ fick för sig att börja baxa ut torkskåpet från tvättstugan (blev jättebra att få ommöblerat, tack älskling!) så vi gick ut och skottade fram så vi kunde ta ut det genom våran andra ytterdörr. emina skottade också för fullt och så hann vi med en del snöänglar innan det blev för kallt och vi gick in.

sen har vi målat med vattenfärger, eminas nya tuschpennor och nu ser vi på Ice age. martin for just iväg för att handla lite gott till ikväll. grönsaker och dipp blir det till film ikväll! jag älskar att denna ledighet, få spendera all denna tid tillsammans med min underbara familj, ha en massa myskvällar med martin, vara vaken länge, sova länge, vara onyttig och bara släppa allt vad heter nyttigheter och bara göra precis det vi känner för. lovely!!( blir dock nya tag på måndag, men det är då det...)

här myser och busar vi just nu. emina tycker det är jätteroligt med webcamen där hon kan se sig själv. hon gör en massa pussar och skrattar sen ihjäl sig=)










Kommentarer
Therese

gullunge! =)

2010-01-07 @ 07:19:45
URL: http://thebrese.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar