LEDIG!

så är vi tillbaka i stan efter några dagar i bjummis stugan. har haft några riktigt mysiga dagar tillsammans med underbara vänner och ett fint nyår. kom upp till stugan på förmiddagen på nyårsafton och packade in oss alla. efter lite lek och bus var det dags för matlagning. blev en mysig middag tillsammans för alla oss 9 som var där och sen efter lite film var det läggdags för barnen. när de somnat och vi vuxna vaknat till lite efter matkoman pälsade vi på oss och spenderade ett par timmar ute vid brasan med ngt glas vin, en massa surr och ännu mer skratt. trötta la vi oss kring två efter att ha skålat in det nya året!

igår kom vi hem och efter att ha packat upp alla miljoner saker och ätit middag begav jag mig mot bergnäset och mina fina systrar. satt och pratade i några timmar alla tre och sen blev det lite kvällsmat och en film innan jag begav mig hem igen.

idag har martin kommit hem på morgonen efter ett långt skift så han fick sova ett tag medans jag och emina åter for mot bergnäset. först till mormor för att önska god jul och sen till systrarna igen. hos mormor fick emina ett underbart fint silverarmband med stenar på, en julklappspeng och så hämtade vi dockskåpet som moster lotta lämnat där. det dockskåp som mamma en gång lekte med som liten.
kom hem på eftermiddagen och efter det har vi gått an som små sjur här hemma. plockat undan all jul och storstädat! så fantastiskt skönt att få bort allt!
jag trodde att martin skulle sova resten av denna dag, men han har också varit i gång. =)

kvällen kommer spenderas i soffan med en film efter att emina somnat. men fram tills dess ska vi bara mysa en massa med goungen!!

553e4dbb9edded0ca0f83a2c55fd06f7.png

(blir lite tätare uppdateringar nu när vi är tillbaka i stan igen)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar