Nya tag

under denna ledighet har jag verkligen inte tänkt på nått var heter vikt, mat eller träning! detta får jag sota för nu! jag ville bara gråta när jag ställde mig på vågen imorse...fy fan...nu är det riktigt illa..

men det är bara att ta tag i det igen. börja om. suck. känns väldigt trist då det gick ganska bra här innan jul. men jag har ju enbart mig själv att skylla så jag ska egentligen inte klaga.

ikväll blir det antingen promenad (om maritn är hemma) eller orbitrecken. och lchf-kosten börjar igen. martin har lovat hjälpa mig med peppning och jag ska peppa honom. han vill också vara med denna gång. skönt!! alltid mycket lättare om man är två.

hade grymt skoj i lördags i alla fall med sis. var hos henne och förfestade, en massa surr, ännu mera vin och sen vidare till All star. tyvärr blev jag lite väääl överförfriskad! det var länge sen det blev så...typ när jag var tonåring. men jag var ju med en tonåring och man blir ju som man umgås har jag hört! haha! det var roligt så länge det varade i alla fall.
dagen efter spenderades på Leos lekland med becca och co och Therese och co. alla vi damer var i samma skick så jag behövde inte känna mig som den enda risiga mamman i alla fall! papporna fick busa med barnen och vi mammor satt och intog omåttliga mängder vätska. emina hade då jätteskoj och somnade gott i bilen på väg hem!

min lilla lilla stumpa sovandes i min famn under helgen. ville inte alls vakna...=)

70227d1a785bb0a9bb39c7c417a695a4.png


Kommentarer
Malin

Vilken sötnos! Jisses vad tiden rusar iväg! Hon är ju stora damen!



2010-01-12 @ 06:28:45
URL: http://minafavoriter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar