Olycksfågel

emina har varit en riktig liten olycksfågel i helgen...det började när vi var och handlade. på ngt vis lyckades hon trilla ur kundvagnen. rakt ner i stengolvet i affären!! jag har en liten blackout just när det hände, jag kanske skrek, jag har ingen aning. hur som helst gick det himla bra trots det hårda fallet!! hon hade sin fina tjocka pälsjacka på sig och ryggen fick nog värsta smällen, och lilla huvudet klarade sig bra, mest troligt tack vare hennes lilla hästsvans. jag blev fullständigt livrädd och började kallsvettas! men hon fick varken ngn bula eller ngt blåmärke på ryggen. tack gode gud!!

sen när vi kom hem på lördagkvällen höll jag på att dona inne i badrummet. färgade håret och fixade bort nagellack och så. emina tycker det är mysigt att också få grejja med samma saker som mammsen och stod på sin lilla pall inne på toan och grävde i min "smink" låda. mitt i allt tappar hon fotfästet och trillar bakåt av pallen, och tar tag i lådans handtag som i sin tur smäller upp rakt in i hennes läpp...
såklart tog det hårt. emina var helt förstörd och blödde ur munnen. tur i oturen så var det "bara" det att hon bitit sig på insidan av läppen. hellre det är en sprucken läpp..

så trots desa olyckor blev det få spår efter de. men hjärtat hinner ju stanna både en och två gånger när sånt här händer!! vi har varit väldigt förskonade från olyckor, men nån gång ska ju vara den första...(och andra)

lilla sötnosen imorse:





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar