Skönt/slappt

nu har jag för första gången någonsin beställt matvaror för hemleverans!! coop har hemkörning för 150 kr och nu när det börjar vara dags för rejäl storhandling (som tar x antal timmar för oss) så tänkte jag att 150 kr är det definitivt värt att betala för att få maten levererad hem till dörren!

maten kommer på fredag kväll mellan 19-21, jag återkommer och meddelar då om vi blev nöjda!



Kommentarer
Tess, som bara läser bloggar men inte har någon egen

Det där är ju supersmart. Har tänkt pröva det men glömmer alltid bort. Jag haaaatar att storhandla och speciellt när det nalkas högtider då det är en miljard hysteriska människor i butikerna.



Det finns ett litet problem dock. Jag är superduper petig när det kommer till frukt och grönt. Sen så vill jag ha så färskt bröd som det bara går. Vet inte riktigt om dom tar hänsyn till sånt eller om dom "passar på" att bli av med sånt som andra inte vill ha.



Nä men som sagt, skriv sen vad du tyckte!

2010-01-13 @ 19:24:26
Malin

Shit så läskigt.. Jag är också rätt petig uti allt. Speciellt kött å bacon å så.. står å väljer ut dom bästa bitarna! ;)



Men torrvaror å sånt kan dom ju inte misslyckas med. =) Jag vill också höra vad du tyckte sen! =))

2010-01-13 @ 19:42:23
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/
Anna

Tess: ja jag är också petig med frukt och grönt. men om de nu vill att många ska använda denna tjänsten så borde de ju inte ge en de dåliga varorna tycker man ju...=)



malin: ja jag är inte sååå petig när det kommer till kött och sånt. däremot grönsakerna så det ska bli spännande att se hur de är...=)

2010-01-13 @ 19:50:20
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar