Tisdag

ja igår fick jag faktiskt vara lite stolt över mig själv. jag som inte alls brukar ha ngn karaktär! efter ett 12 timmars arbetspass kom jag hem, och vad gör jag? jo, jag tränar!! kanske löjligt för vissa som kommit så långt att de tycker träning är roligt, men för mig som gärna struntar i det och gör vad som helst annat, så var det bra. =)
fick till och med martin att träna. han körde på crosstrainern (jag har haft många olika benämningar på våran maskin, men det är en crosstrainer) och sen även mage och armar. jag körde "bara" på crosstrainern. kanske även martin kommer igång nu? så mycket lättare och roligare om man kan träna tillsammans!

idag blir det en normal arbetsdag utan övertid och sen ska jag hem till mina fina! saknar de nått enormt! var borta hela söndagen och igår hann jag inte heller träffa emina ngt innan hon somnade så ikväll blir det mys!

förövrigt så hade emina en riktigt dålig dagisdag idag! gick så himla bra till en början. hon stängde av tv:n själv och kom glatt springande när vi skulle åka. men när vi kommer fram till dagis och parkerar blir hon tvär. börjar grina och ska inte till dagis. hon var helt hysterisk och bara grät och grät. till slut var det bara för mig att inse att jag inte kan lirka med detta, utan att det är lika bra att bara gå. men såklart känns det ju hemskt...
ringde just till dagis och hon hade varit ledsen en liten liten stund, men nu lekte hon för fullt. så nu kan jag slappna av i alla fall!





skjorttunika från hm, lackleggings gina, mcboots


Kommentarer
Cissi L

Fin tunika!! =)

2010-01-26 @ 10:52:22
Anna

cissi: tack! jo den är fin. har dock inte använt den på några år, blev less den, men nu hittade jag den igen=)

2010-01-26 @ 11:55:13
URL: http://allaboutus.blogg.se/
Malin

Du är ju vråålsnygg! och så duktig med träningen! Nu måste du tappat en del va? Tycker mig se att du fått smalare ansikte! Kram

2010-01-26 @ 20:30:24
URL: http://minafavoriter.blogg.se/
Anna

malin; nej jag har inte gått ner ngt alls....det känns ganska lönlöst när man inte ens tappar ngt, men vad ska man göra?? mwn tack för komplimangen!!=)

2010-01-27 @ 18:40:39
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar