Uppfräschning!

blev dåligt med bloggande idag...massa grejjer på gång här så jag hinner inte riktigt med.
men nu är det fredag i alla fall och helgen väntar. underbart! martin är hemma med emina idag igen, de skulle och hälsa på faster frida och kusin gustav så de får säkerligen en riktigt mysig dag! önskar så att jag kunde få vara med de.

igår kom farfar över till oss på eftermiddagen. vi lyxade till det med pizza till middag (ångest) och emina busade med farfar. som hon dyrkar honom! när emina somnat och besöket farit hem satte jag och martin oss i soffan. martin glodde film och jag satte mig och lyssnade på en massa ny musik. jag tänkte ditcha träningen, men när jag drog på en pepp-låt så insåg jag att jag inte kan börja fuska redan!! så jag ställde mig snällt på orbitrecen och trampade på. gick över förväntan faktiskt. trodde det skulle vara som att börja om från scratch efter uppehållet, men det gick riktigt bra! sjöblöt i svett trillade jag sen av den och ner i ett bad som martin spolat upp. snacka om välbehövlig avkoppling! somnade gott efter det!

imorgon blir det kalas i måttsund, annars inga planer. och på söndag ska jag till boman som ska fräscha upp mig. längtar!! hon ska få sätta i mitt löshår och sen ska jag vara nagelmodell för henne! yeeaaay!! det kommer verkligen lägligt då jag känner mig sååå grå och trist just nu! (tack gumman för att du ställer upp)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar