Bantningskur....

nu när vi bokat resa känns det som att jag har ett ordentligt mål att sträva efter! så därför har jag idag börjat med varannandags dieten..ja jag vet, patetiskt, men det kanske funkar. vem vet? då mitt ihärdiga tränande inte direkt varit till min belåtenhet gör jag just nu nästan vadsomhelst för att slippa någar kilon.
jag har tränat 5 dagar i veckan i ca. 8 veckor nu och på de veckorna har jag gått ner MAX 2 kg...då känns det ganska lönlöst. right?
detta betyder inte att jag kommer ge upp träningen. jag mår bra av den och känner mig piggare. men för att nå resultat i viktnedgången verkar den inte vara det rätta knepet. därför lägger jag nu in en extraväxel.

varannan dag kommer jag äta max 500-600 kalorier och varannan dag som vanligt. dock med måtta såklart, inget vräkande. känns som att det kan vara aningens lättare att hålla detta då jag vet att jag får äta vanlig mat varannan dag. denna metod går då ut på att kroppen aldrig ställer in sig på svält, utan förbränningen håller igång hela tiden. förstår ni?

ja vi får helt enkelt se hur detta slutar.
jag meddelar resultat. hade ju varit trevligt att ha tappat nått kilo tills dess man ska flanera omkring i bikini i turkiet!


Kommentarer
Tess, som bara läser bloggar men inte har någon egen

Förstår dig. Ska du lyckas gå ned några kg på så kort tid så får man ta till div "patetiska" metoder.



Tycker dock att du någon gång ska testa Aftonbladets Viktklubb. Den är super och man får äta allt. Man får svart på vitt hur många kcal man stoppar i sig och metoden funkar för alla.



Ska sätta igång med det igen så fort jag slutat amma. Har 5 envisa kg som verkar sitta som berget.



Lycka till!

2010-03-30 @ 09:13:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar