Festligheter

åhh hade en sån grym kväll i lördags! tanken var fest hos oss och sedanutgång på allstar, men ingen gick ut, vi hade så grymt skoj så vi stannade hemma hela natten. hur ofta händer det liksom???
en massa surr, ännu mer dans, dinkar, vin, härlig musik, fina vänner...hur kan man annars sammanfatta det?
lite intriger också såklart, men vad vore en fest utan intriger nu för tiden?? haha! =)

blev en helg helg utan emina också...hon for i fredags eftermiddag och kom hem igårkväll kring åtta. sista timmarna igår var nästan outhärdliga!! då ville jag bara ha hem henne. men jag och martin har haft en fantastisk helg tillsammans och vi har verkligen hunnit ladda våra batterier. vi har fått vara "bara" vi. pratat, myst och allt som hör till och de behövs det med emellanåt. är som nykär igen och sikken underbar känsla det är!!

dock gick söndagen i bakisens tecken...jag som aldrig brukar bli bakis fick igen med råge! spydde som en gris hela förmiddagen men framåt lunch kom jag tillbaka till livet igen...men både jag och martin låg hela dagen i soffan eller sängen och grisade och mådde som vi förtjänade. skulle nog våga påstå att jag är "normalbakis" idag...huga...betyder detta att man börjar bli gammal och grå???


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar