Sjukling

emina är fortfarande sjuk...börjar bli lite orolig nu men martin har varit hemma med henne idag och pratat med vårdcentralen. de tyckte inte att vi behövde komma in med henne i och med att febern i alla fall blivit lite lägre...

igår var jag på bostadsmöte direkt efter kontoret stängde. jag kom hem kring åtta och möter en martin i hallen som håller på att skura i princip hela huset. emina sitter i badet och har precis kaskadspytt ner hela huset. sängen, hallen, toan...hugaligen. och 39 graders feber. är det konstigt att man bli orolig?? hon har nu haft feber i nästan en vecka. men idag verkar den ha gått ner, hon är aningens piggare och hon har inte kräkts ngt mer. är det äntligen slut på lidandet?

hon får då vara hemma åtminstone imorgon också så hon hinner bli ordentligt frisk innan det bli dagis. annars blir hon nog bara sjuk igen. så jag stannar hemma med henne imorgon. martin har varit hemma i 2 dagar nu och han kan inte skjuta upp sitt mer och jag har hunnit jobba 2 dagar så jag har fått undan en del. så nu byter vi igen. jag hoppas hon är frisk och kry till på fredag. det återstår att se.

jag kämpar då på med min träning och kost. gick ner ganska mycket under förra veckan, men efter 1 vecka hemma med emina, ingen träning och mycket syndande under helgen har jag hunnit lägga på mig ett kilo. men det kommer försvinna snabbt. det känner jag på mig!!
tränade stenthårt igår och hoppas hinna med träning ikväll också. ska ärligt talat försöka hinna med träningen varje dag denna vecka! nu är det ingen pardon som gäller.
annars mår vi bra hemma. jag och martin har klarat oss från sjukdom än så länge och vi hoppas att det så förblir!

jag är sjukt nöjd med min tatuering, mitt nya långa hår och mina underbara naglar!! känns nytt och fräscht och jag ska uppdatera med lite bilder senare ikväll...

nu ska jag snart kila hemåt till mina älskade! hörs sen!


Kommentarer
Therese

Har hon fått nå mer prickar då? tänkte på vattkoppor...

2010-03-17 @ 19:30:43
URL: http://thebrese.blogspot.com
Malin

Usch, stackars liten! Det är inte alls kul när de inte är pigga! Lova har ju varit mer eller mindre förkyld sen i höstas, men en riktigt jobbig hosta och svårt att andas. Man blir ju så nervös själv, de är ju så små ju!=)

2010-03-17 @ 20:14:42
URL: http://minafavoriter.blogg.se/
Anna

therese: nej inga mer prickar och den hon hade på kinden är nästan borta...så det kanske inte var det i alla fall...=)



malin: jo det är så hemskt! snacka om att man insett betydelsen av maktlöshet sen man fick sin lilla....

2010-03-17 @ 20:37:32
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar