Torsdag

sitter och huttrar här i soffan. trots att vi höjer och höjer värmen hela tiden är det kallt...skillnaden är nog att det är så himla golvkallt när vi inte eldar..veden är insnöad och det finns varken tid eller lust att skotta fram den för tillfället.
martin for just till jobbet och emina sitter bredvid mig i soffan och äter välling. hon ville inte alls ha ngn vanlig frukost, men en välling var okej. hoppas hon står sig hela morgonen på den.

igår var jag sjukt trött. som vanligt..=) jag tränade direkt efter att emina somnat och sen skulle jag se premiären av Greys. och visst såg jag det, men jag missade slutet!!! ngn vänlig själ som kan tala om hur det slutade???

tränar och tränar, och vet ni!! på bara några dagar har jag nu gått ner 1 kg! kanske är det nu det börjar hända ngt?? fast jag egentligen inte stirrat mig blind på vågen nu sen jag började träna så är det såklart roligt om även vågen visar resultat. men jag har ju hållt på i 6 veckor nu och det är väl kanske den tiden det tar för min kropp innan det börjar hända grejjer...jag har ju tickat nedåt sakta men säkert, men nu går det snabbare. hoppas det fortsätter så!!

idag klär jag mig i min gamla kavaj från gina. rätt matchat är en kavaj assnyggt!



Kommentarer
Malin

Härlige Dr Sloan ville att dottern och barnbarnet skulle flytta in till honom och Lexie, utan att ta det med Lexie först. Lexie blev såklart arg och sa att det inte var ok. Han bad henne att inte välja mellan henne och dottern. "För då väljer du henne" svarade Lexie. Ja det gör jag. Lexie flyttade ut, och flyttade tillbaka till Meredith och gänget, drack en vinflaska och hamnade i säng med Karev.

Meredith berättade för Dr Shepard att chefen börjat dricka igen.

Teddy valde att sluta på sjukhuset, och Christina blev galen, jag gör vad som helst, vad vill du ha, högre lön? Jag pratar med cheferna, bara du stannar (christina behövde hennes hjäälp för att få utvecklas så som hon ville) då sa Teddy att hon ville ha Owen. Ta honom svarade Christina. Sen såg båda chockade ut. The End. Visst är det underbart när alla serier drar igång?!

2010-03-04 @ 08:19:15
URL: http://minafavoriter.blogg.se/
Anna

malin: tack gumman!! =) ja det är riktigt mysigt när alla serier drar igång=)

såg du cougar town?

2010-03-04 @ 13:45:44
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar